Standaard instellingen

INSTELLINGEN VOOR UW MAIL:

E-mailadres = Vul hier het e-mailadres in wat je wilt gaan instellen.
Type account = Vul hier IMAP of POP3 in. (klik hier voor uitleg over het verschil tussen IMAP en POP3)
Server voor inkomende e-mail = creativecreation.nl
Server voor uitgaande e-mail= creativecreation.nl

Gebruikersnaam = Vul hier het (volledige) e-mailadres in welke je wilt gaan instellen.
Wachtwoord= Vul hier het wachtwoord in van het e-mailadres.
Wachtwoord onthouden = Laat dit vinkje aangevinkt staan, het programma onthoudt dan het wachtwoord en deze hoef je vervolgens niet meer in te vullen bij het openen van je e-mailprogramma.

POP3:
Inkomend:

• Server: creativecreation.nl
  • Port: 995
  • Over: ssl

Uitgaand:

• Server: creativecreation.nl
  • Port: 587
  • Over: tls (of starttls)

IMAP:
Inkomend:

• Server: creativecreation.nl
  • Port: 993
  • Over: ssl

Uitgaand:

• Server: creativecreation.nl
  • Port: 587
  • Over: tls (of starttls)