Spamfilter beheren

De eerste stap is het aanmaken van een account. Dat doe je hier:  https://mailcleaner01.creativecreation.nl/login.php

Je vult je mail-adres in bij gebruikersnaam en laat het wachtwoordveld leeg. Vervolgens druk je op submit. Vervolgens komt een linkje in beeld forgot pasword. Als je hier op klikt krijg je direct een mail met een nieuw wachtwoord.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Inloggen
Inloggen doe je hier: https://mailcleaner01.creativecreation.nl/login.php met je mail-adres en het wachtwoord dat je aangemaakt hebt.

Mails/domeinen whitelisten:
Als je vaker last hebt van een bedrijf dat niet kan mailen dan kun je deze op de whitelist zetten. Als een domein op de whitelist staat komt hij altijd door. Dat doe je hier: https://mailcleaner01.creativecreation.nl/login.php

Stap 4
Stap 5

Als je een heel domein wilt whitelisten vul je het volgende in:
Address: @afzenderadres.nl
Comment: @afzenderadres.nl

Een e-mailadres adres whitelisten doe je zo:
Address: afzender@afzenderadres.nl
Comment: afzender@afzenderadres.nl