Wijnbar de Buren

Website & webshop

Uitdager:
Opgeleverd:

Uit én thuis genieten van de beste wijnen

Rood, wit of rosé? Mousserend of niet mousserend? Fris of vol van smaak? De keuze bij Wijnbar de Buren is eindeloos. De eigenaresse raakt niet uitgepraat over de beste wijnen uit haar assortiment en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Het resultaat? Een website met een geweldige rijping uit het CreativeCreation vat met een verrassende frisse toets van geweldig design.

Op maat gemaakt

Als je te diep in het glaasje kijkt, wordt het lastig om een website te maken die overeind staat. Dat is weer eens een andere uitdaging! Toch hebben we moeiteloos stand weten te houden. Een startende ondernemer met een duidelijk plan, die helpen we bij CreativeCreation namelijk graag. Wijnbar de Buren opende in juni 2015 haar deuren in de Glazen Boerderij. Deze gloednieuwe bar had behoefte aan een website, maar ook aan visitekaartjes en stickers.

Schijndel is een wijnbar én een succesvolle, startende onderneemster rijker

mede door een online presentatie op maat.

Webshop

Natuurlijk is de website belangrijk om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws te lezen en de route uit te stippelen, maar het belangrijkste onderdeel van deze website is misschien wel de shop. Wanneer je een middag of avond bij Wijnbar de Buren hebt gezeten, wil je die ene wijn thuis ook nog wel eens proberen. Gewoon, om te kijken of ‘ie thuis op de bank ook zo lekker is. We hebben daarom met de klant meegedacht en een overzichtelijke webshop opgezet. Wijn bestellen ging nog nooit zo gemakkelijk!

Meer uitdagingen