Original Chapel Parket

Corporate website

Uitdager:
Opgeleverd:

Original Chapel Parket

Een splinternieuwe website die de prachtige vloeren van Chapel tot leven laat komen.

Van dik hout zaagt men planken? Niet wanneer Chapel en CreativeCreation samenwerken! Aan ieder detail werd gedacht bij het ontwikkelen van deze website. Zo’n mooi product heeft niet veel poespas nodig, vinden we bij CreativeCreation. Daarom hebben we er alles aan gedaan om de houten vloeren in de spotlights te zetten.

Na het zien van de website weet je het zeker: ik moét ook een Chapel parket.

Navigeren op basis van beeldmateriaal

Hadden we thuis allemaal maar zo’n Chapel parket liggen. Hout van de beste kwaliteit, de mooiste kleuren en de warmste uitstraling…iedere keer verbaasden we ons weer over het verschil dat de vloeren van Chapel maakten. De vloeren worden van het beste ruwe, Europese eikenhout gemaakt. Chapel heeft het hele proces in eigen beheer. De kwaliteit en afwerking van de Chapel vloeren spreken eigenlijk voor zich. Waarom zouden we de bezoeker dan afleiden met allerlei bijzaken? De vloeren en het hout dat hiervoor wordt gebruikt spelen een duidelijke hoofdrol op de website. Het design, dat pagina voor pagina in samenwerking met Lars de Beer is gemaakt, berust op de vloeren. Bezoekers kunnen daarom niet alleen via het menu, maar ook via het beeldmateriaal door de site navigeren.

“Finally a good website, worthy of the brand...

thumbs up!”

Beeld zegt meer dan duizend woorden

Detailfoto's van de kleuren en een verhelderende weergave van het bewerkingsproces; de foto's op deze website zeggen meer dan duizend woorden. Met name de foto's van projecten geven de bezoekers een goed idee van de mogelijkheden. Via de 'verkooppunten' worden dealers uit de buurt gemakkelijk gevonden. Vanaf nu is een prachtig Chapel parket nog maar een paar klikken van je verwijderd…

Dat het harde werk aan deze website niet onopgemerkt is gebleven blijkt wel uit de reacties op de nieuwe website: “Finally a good website, worthy of the brand...thumbs up!”

Meer uitdagingen