Het Balkon

Volledig extern reclamebureau

Uitdager: het Balkon
Opgeleverd: 14 augustus 2014

Steeds meer mensen werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling bij het Balkon. Mensen schrijven zich stukken sneller in sinds ze zich online op kunnen geven.

Het Balkon heeft een duidelijke missie: persoonlijke en professionele ontwikkeling bieden aan mensen. Om deze missie ook online over te brengen zochten ze een iemand die van wanten wist. Geen standaard webbouwer, maar een partner in online zaken. Steeds meer mensen werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling bij het Balkon. Mensen schrijven zich stukken sneller in sinds ze zich online op kunnen geven.

 

Complete vrijheid om een geweldig resultaat te behalen

Hoewel dit opleidingscentrum te vinden is in Vasse, komt het Balkon naar je toe! CreativeCreation kreeg de vrije hand en is daarmee natuurlijk gretig aan de slag gegaan. Van een responsive website tot nieuwsbrieven met een verhaal en veelzeggende fotografie: tijdens deze uitdaging hebben we alles in het werk gezet om Het Balkon naar een hoger niveau te tillen. Nu de vindbaarheid is verbeterd en het bedrijfsresultaat toeneemt, kunnen we met zekerheid speken van een geslaagde combinatie waarbij we alle middelen op een juiste manier hebben ingezet.

Opleidings- centrum met een allround opdracht

met betrekking tot alle online zaken

Over de streep

Mocht iemand nog twijfelen over de kennis en kunde die de trainers bij Het Balkon te bieden hebben, dan is dat na een bezoekje aan de website zo over. Op de dynamische website kunnen klanten hun reactie of mening achterlaten over de opleiding die ze gevolgd hebben. Bezoekers krijgen automatisch te zien wat anderen van de opleiding vonden, waardoor je binnen een mum van tijd overgehaald wordt om óók een training te volgen bij Het Balkon.

Meer uitdagingen