Berco

Corporate website

Uitdager: Berco
Opgeleverd: 14 januari 2015

Een website die op ieder front aansluit bij het bedrijf

Bij CreativeCreation kenden we Berco vooral als één van de grootste bedrijven van Schijndel. Dat ze één van de marktleiders zijn op het gebied van automotive interieur, hadden we snel door nadat we kennis hebben gemaakt met dit bedrijf. Wij konden niet wachten om in deze wereld te duiken en een heldere website neer te zetten!

Ontwerp op maat

Tijdens dit dynamische traject zijn heel wat pagina's opgemaakt. Zo ziet iedere pagina er weer anders uit en sluit deze perfect aan op het onderwerp. Toch zijn alle pagina's opgemaakt binnen het stramien van de vormgeving. Tijdens dit project hebben we heel wat uitdagingen getackeld en dat zorgt ervoor dat we nog trotser zijn dat iedereen de website vanaf nu kan zien!

Een samenwerking die op rolletjes loopt

Jaren ervaring

Bij Berco hebben ze al 65 jaar een expert op het gebied van automotive interieur. Zelf wijden ze hun succes aan de combinatie van ontwikkeling en productie, iets wat CreativeCreation niet vreemd is. De werkwijze van Berco kenmerkt zich door korte lijnen met de klant. Tijdens het creëren van een nieuwe website voor Berco hebben wij ook kennis mogen maken met deze vorm van samenwerking. Voor deze website is er heel wat over en weer gebeld, gemaild en gesproken, tot het eindresultaat volgens ons allebei perfect was. Berco was zo tevreden, dat we daarna ook een website hebben maken voor hun Braziliaanse zusteronderneming. 

Meer uitdagingen