Anglo European Studbook

Webdesign, App & Managementsysteem

Uitdager: AES
Opgeleverd:

Een overzichtelijke database met meer dan 30.000 paarden

Gemakkelijk te beheren voor leden én medewerkers. Excel is voor hen verleden tijd!

Anglo European Studbook kwam in eerste instantie met een duidelijk doel: een goede, heldere website. Gaandeweg ontstonden er steeds meer ideeën. Inmiddels biedt AES haar leden een volledig en gebruiksvriendelijk systeem. De 30.000 paarden uit de database merken er waarschijnlijke niets van, maar het stamboeksysteem maakt de administratieve taken voor leden én AES medewerkers stukken gemakkelijker.

 

 

Klein begonnen, groots uitgepakt

Samen met de klant zijn we begonnen met een systeem waarbij alle paarden van het Anglo European Studbook kunnen worden beheerd en makkelijk op de website te vinden zijn. Dit systeem is daarna uitgebreid met vele extra's, om zoveel mogelijk administratieve taken van AES te vereenvoudigen of te automatiseren. Leden kunnen vanaf nu bijvoorbeeld eenvoudig de gegevens van hun paard wijzigen, een nieuw bijbehorend passpoort genereren en direct de factuur genereren.

AES bespaart
enorm veel tijd

sinds men met een op maat gemaakt systeem werkt

Onze grootste technische uitdaging

Samen met AES hebben we nog een extra stap gezet voor de leden. We hebben een app ontwikkeld waarin leden een paard kunnen aanmelden voor een keuring, keuringsrapporten kunnen invullen en genereren, chipnummers automatisch kunnen ophalen en delen met andere stamboeken. Hoewel we nog nooit voor zo’n grote technische uitdaging hebben gestaan, zijn we erin geslaagd een systeem neer te zetten dat met veel plezier wordt gebruikt door enorm veel leden wereldwijd.

Meer uitdagingen